GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Vall llobrega

Pueblo

Vall-Llòbrega

Municipio

Vall-Llòbrega / Comarcas: Baix Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

825

 

Ayuntamiento

Dirección

Raval de baix, 23

Código postal

17253

Teléfono

972 315 464

Fax

972 318 410

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Vall llobrega

Web de Interés

El municipi de Vall-llobrega

E-mail municipio

ajuntament@vall-llobrega.cat
 

Vall-llòbrega forma part de la comarca del Baix Empordà, província de Girona. El terme municipal té una extensió de 5,4 km2 i el poble està a 49 m. d'altitud. El punt més alt del municipi és Montagut amb 263 metres d'altura.

Ruines Sant Mateu

La iglesia de Sant Mateu de Vall-llobrega, se encuentra situada en las cercanías del pueblo de Vall-llobrega, en el núcleo llamado Raval de DaltEls límits del terme municipal són al nord amb Forallac i Mont-ras, a l'est amb Palafrugell i Montras, al sud i a l'oest amb Palamós.

És situat en una vall, oberta al mar per una banda i envoltada, per les altres, per les muntanyes septentronials de les Gavarres (part constituent de la Serralada Litoral que genera en contacte amb el mar, els penya-segats de la Costa Brava)

El Raval de Baix o Raval de Mar és al bell mig de la part baixa de la vall i constitueix el centre del municipi: hi ha l'ajuntament i l'església parroquial (també és anomenat el barri de l'Església). Les seves cases, dels segles XVII i XVIII, s'arrengleren al llarg i en una banda del camí.

llocs d´interès:

Església de Sant Mateu
Església vella de Sant Mateu
Mas d'en Maça (can Menció)
La riera de Vall-llòbrega
Les Gavarres Paratge natural
L'Olivera Mil·lenària
Dolmen de Montagut

Hotel Ses Arrels de Vall-Llòbrega

L'Hotel Ses Arrels està en una massia catalana del segle XIV restaurada amb encant i il.lusió. Es troba voltat de bosc, vinya i oliveres, en el petit i tranquil poble de Vall-llòbrega, a 3 Kms. del mar. Disposa de 14 habitacions dobles, 4 a la massia i 10 a l'edificio del jardí.Teléfono: 972 31 24 25 - Fax: 972 31 97 06

La festa major de la població se celebra per Sant Mateu, els dies 21 i 22 de setembre, mentre que la festa petita es fa per Sant Vicenç, el 22 de gener, i inclou un homenatge a la vellesa. Els darrers anys s'ha fet tradició a Vall-llobrega de fer, al juliol, una festa de germanor entre els del poble i els estiuejants.(ftes, fotos, mas info ver links)

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua