GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Sa Riera

Pueblo

Sa Riera

Municipio

Begur / Comarcas: Baix Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

1323

 

Ayuntamiento

Dirección

Plaça l´Esglesia, 8

Código postal

17255

Teléfono

972 62 40 20

Fax

972 62 35 88

Oficina Turismo

972624520

Web Oficial

Sa Riera

Web de Interés

Begur

E-mail municipio

Contacte
 

Sa Riera es un dels nuclis més importants del terme. Hi ha unes 200 cases agrupades que mantenen, malgrat les transformacions, un cert caire popular

Sa Riera por aldnet

Sa Riera és la platja més gran de Begur i la més propera al municipi.Sa Riera és la platja més gran de Begur i la més propera al municipi. El seu accés des del poble és molt fàcil, només cal agafar la carretera de circumval.lació i baixar fins a la cala. També s'hi pot arribar des de Sa Tuna o Aiguafreda a través de la carretera que connecta les diferents urbanitzacions.

Sa Riera, que rep el seu nom d' un torrent que divideix la platja en dues meitats, conserva encara les antigues cases de pescadors, però ofereix també diverses activitats esportives i turístiques que es poden sol.licitar al Club Nàutic.

La seva platja de sorra gruixuda, oberta al nord, amb les Illes Medes a l’horitzó, ens encanta. A més, és una cala ample, poc fonda i sense roques, si no és als costats, cosa que la fa molt segura pels infants.

És la cala més gran de Begur, està dividia en tres platges al nord per la cala del Rei i pel sud el port d'es Pí. Té uns 350 metres de llargada. Es Bandera Blava des de l'any 1995. Està molt ben equipada i compta amb una entitat esportiva: el Club Nàutic. El seu entorn urbanístic és a base d'edificacions i apartaments dispersos entre els pins , amb restaurants, bars, dos centres comercials, un càmping i dos establiments hotelers.

Hotel Sa riera Tel. 972 62 30 00 - Fax 972 62 34 60
La més autèntica Costa Brava, un lloc idíl.lic, tranquil, amb aigües cristal.lines i frondoses pinedes.(mas informacion,ftes i fotos ver links de la ficha)

---------------------------------------------------------------------------------

Una de las calas más bonitas de la Costa Brava, y de toda la costa catalana, es Sa Riera. Es una de las muchas playas que podrá disfrutar del pueblo de Begur.

Foto

Una de las calas más bonitas de la Costa Brava, y de toda la costa catalana, es Sa Riera. Es una de las muchas playas que podrá disfrutar del pueblo de Begur. Es la que se encuentra más al norte. Se llega desde Begur por una carretera asfaltada que baja hasta la urbanización, y también desde Pals, por la carretera que va a la playa de Pals y, después, siguiendo las calles de una urbanización hasta la playa. Sa Riera es un pequeño pueblo con todos los servicios: restaurantes, hoteles, tiendas, un camping, y buenos aparcamientos. Desierto y tranquilo durante una buena parte del año, se llena de gente los meses de verano, sobre todo en agosto

 

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua