GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Sant Pol

Pueblo

Barri: Sant Pol

Municipio

Sant Feliu de Guixols / Comarcas: Baix Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

inclosa  al municipi

 

Ayuntamiento

Dirección

Passeig del Mar

Código postal

17220

Teléfono

 972 82 00 51

Fax

972 81 01 10

Oficina Turismo

972 82 00 51

Web Oficial

Sant Pol de Sant Feliu De Guixols

Web de Interés

Sant Pol de la Bisbal D´Emporda (27 habitantes)

E-mail municipio

Contacte
 

Dunes de Sant Pol

 

 

 

 

El veïnat de Sant Pol, modern nucli turístic davant la badia del seu nom, s'urbanitzà sobretot a partir dels anys vint; es destaca una torre modernista de la fi del XIX, la Casa Estrada o Torre de les Punxes, i dos xalets noucentistes, la Casa Domènech-Girbau de Josep Goday (1910) i la Casa Casas de R. Masó i Valentí (1915-16).

Playa Sant Pol de Sant Feliu por 7Miguel AngelEl municipi té actualment 22 hotels amb 2 783 places, nombroses fondes i pensions i 2 càmpings, que ofereixen 725 places. Hi ha un hotel naturista o dietètic (Hipòcrates), nombrosos hotels de categoria, més de 2 000 apartaments i xalets de segona residència, un Club Nàutic

 

 

 

Hiha un altre Sant Pol:Sant Pol de la Bisbal d'Empordà és un petit poblet situat a 4 km del nucli urbà de la Bisbal d'Empordà

Es troba situat al massís de les Gavarres, en zona declarada d'interès natural; aquest fet ha contribuït a preservar l'autenticitat i la genuïnitat del poble com a element integrat en el paisatge rural.

El nucli del poble es troba format per poc més d'una desena de masos de pedra edificats al voltant de la seva mil·lenària església romànica, però a les rodalies del poble s'hi troben masos aïllats com el mas Puignau, cal Gallaret, can Secot, can Rafalet, mas Ribot, ca l'Avellí, etc.

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua