GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Sant Pau De Seguries

Pueblo

Sant Pau de Seguries

Municipio

Sant Pau de Seguries / Comarcas: Ripollès

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

699

 

Ayuntamiento

Dirección

Carrer Guàrdia, 11

Código postal

17864

Teléfono

972 747 005

Fax

972 747 005

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Sant Pau De Seguries

Web de Interés

Informacio general de Sant Pau de Segúries

E-mail municipio

ajuntament@santpauseguries.cat
 

Plaza Mayor de Sant Pau Seguries

Sant Pau de Segúries és un municipi català de la comarca del Ripollès

 

Sant Pau de Segúries és un municipi català de la comarca del Ripollès.Es troba al límit amb la Garrotxa, situat a la Vall del Ter, accidentat per la Serra del Capsacosta ,al S,i pel puig de Miralles, contraforts meridionals de la Serra Cavallera, al NW.

 El nucli vell, amb carrers estrets i cases amb llindes de pedra, és continuat per un ample sector modern, amb una plaça i carrers secundaris de poc més d'un segle d'antiguitat, que s'estén al llarg de la carretera de Ripoll a Camprodon.            Foto de Calafellvalo

Sant Pau seguries Es troba al límit amb la Garrotxa, situat a la Vall del Ter, accidentat per la Serra del CapsacostaA causa de la distància del poble i l'antiga parròquia,s'inicià la construcció d'una nova església al pla, a tocar de la població; el nou edifici, de línies modernes i funcionals amb planta poligonal i grans vitralls, fou decorat per Francesc Fajula

La població celebra la festa major el primer diumenge de setembre, i el darrer dissabte de gener té lloc la festa de la Germandat, que inclou un esmorzar per als seus socis.

Els conreus són principalment de cereals. Són molt importants les pastures i la cria de bestiar. Posseeix una certa infraestructura turística. (ftes y fotos ver links)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua