GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Sant Llorenç De La Muga

Pueblo

Sant Llorenç de La Muga

Municipio

Sant Llorenç de la Muga/ Comarcas: Alt Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

218

 

Ayuntamiento

Dirección

Carrer Església, 3

Código postal

17732

Teléfono

972 569 140

Fax

972 569 140

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

Sant Llorenç De La Muga

Web de Interés

Informacio general de Sant Llorenç De La Muga

E-mail municipio

 
 

Guy James: el poble

L'encant de Sant Llorenç de la Muga arran de les primeres estribacions del Pirineu i a 17 Km de Figueres comença molt abans d'arribar-hi: un camí entre prats, turons i fruiters

 

L'encant de Sant Llorenç de la Muga arran de les primeres estribacions del Pirineu i a 17 Km de Figueres comença molt abans d'arribar-hi: un camí entre prats, turons i fruiters ja ens insinua un indret harmoniós i arrecerat.

 

 El municipi comprèn, a més, l'església i veïnat de Palau i els veïnats de Calmatges, l'Encontrella, Riberada d'Amunt i Riberada d'Avall.

Es tracta d'un recinte emmurallat en què les torres i els murs han resistit el pas de la història i han envellit dignament amanyegats per la curosa sensibilitat i l'esforç dels seus habitants.

El poble és un gran casal de coònies per a la minada. Dins del municipi hi ha cases i terrenys prefectaments urbanitzats, amb tots els serveis, per proporcionar la pau i descans.

Les cases situades dins l’antic recinte murat estan datades dels segles XVI, XVII i XVIII, amb portals adovellats i grans portes i finestres emmarcades amb carreus.La muralla es pot seguir perfectament.

torre de guaita por malfieten

Sant Llorenç de la Muga te un recinte emmurallat en què les torres i els murs han resistit el pas de la històriaLlocs d´interès:

Torre de guaita
Nucli històric
Recinte medieval emmurallat
La Font Pudosa
Església de Sant Llorenç
Ermita de Sant Jordi
Ermita de Sant Antoni
Temple religiós
Ermita de Palau
El Riu Muga: Paratge natural

Les festes més destacades del poble de Sant Llorenç de la Muga són les de Nadal, amb motiu de la qual, i després de la missa del Gall, hom encén una foguera on es couen costelles i botifarres. Pel juny, el diumenge després del 13 té lloc la festa de Sant Antoni de Pàdua, i finalment, la festa major de Sant Llorenç, el 10 d'agost, que dura 3 dies.(mas informacion,ftes i fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua