GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Sant Antoni De Calonge

Pueblo

Sant Antoni

Municipio

Calonge / Comarcas: Baix Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

2653

 

Ayuntamiento

Dirección

Plaça de la Concòrdia, 7

Código postal

17251

Teléfono

972 66 03 75

Fax

972 66 08 06

Oficina Turismo

972.66.17.14

Web Oficial

Sant Antoni De Calonge

Web de Interés

Calonge

E-mail municipio

platges@calonge.cat
 

Situat a frec de mar, al bell mig de la Costa Brava, comparteix la badia amb la villa veïna de Palamós, al nord. Les platges i cales, de gran valor paisatgístic, que recorrer el camí de Ronda, arriben pel sud fins a la vila de Platja d'Aro.

Ara és un important nucli turístic on hi ha una bona part dels hotels (31) i dels establiments turístics del terme i s'ha urbanitzat un llarg passeig arran de la mar. Té biblioteca pública municipal.

L'estructura de la costa, així com el clima i els vents, són apropiats per practicar esports nàutics tot l'any.
L'espai cultural Marsala us ofereix exposicions i conferències durant tot l'any; però, sobretot a l'estiu, hi trobareu mostres de l'art local i de les nostres contra

La platja de Sant Antoni és la més llarga del municipi i una de les més singulars i característiques. El passeig que discorre a tocar de la platja és el centre turístic per excel·lència del nucli de Sant Antoni.

Passeig maritim en Sant Antoni

Sant Antoni gaudeix d'una façana marítima que ofereix al visitant un ampli ventall d'opcions per apropar-se al mar: platges amples amb catifes de sorra fina i cales arrecerades que conserven l'essència de la Costa Brava. Totes les platges del municipi han renovat aquest 2007 les banderes blaves així com el certificat EMAS de qualitat mediambiental que atorga la Unió Europea.

Pel setembre, el dia 1, Sant Antoni de Calonge celebra la seva festa major amb motiu de la festivitat de Sant Llop. Entre els actes hi ha un concurs de pesca i una cantada d'havaneres. També al setembre, el poble fa les seves festes de Tardor, que inclouen un homenatge a la vellesa

Per a Allotjarse un camping amb encant i personalitat en plena natura. Situat al centre de la Costa Brava entre Platja d'Aro i Palamós al costat de les platges més pintoresques. Avda d'Andorra s/n ( Ctra - 253 Km 47 ) 17251, Calonge. Tel +34 972 651 233(ftes i fotos ver links de la ficha)

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua