GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

S´Agaro

Pueblo

S´Agarò

Municipio

Castell-Platja d´Aro / Comarcas: Baix Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

1323

 

Ayuntamiento

Dirección

Cinto Verdaguer 4

Código postal

17250

Teléfono

972 817 284

Fax

 972 825 553

Oficina Turismo

972 817 179

Web Oficial

S´Agaro

Web de Interés

Platja D´Aro

E-mail municipio

ajuntament@platjadaro.com
 

 

Mapa

La urbanització de S'Agaró s'estén a la costa, entre la platja de Sant Pol i la de la Conca. aquest nucli de població fou fundat vers el 1924 i consolidat al 1935 amb la construcció d'urbanització de xalets d'estiueig de luxe en uns terrenys de l'empresari gironí Josep Ensesa. Ensesa encarregà a l'arquitecte noucentista Rafael Masó la planificació de la urbanització i la construcció de xalets model.

Algunes de les obres de l'arquitecte, com la Casa Sibils o la mateixa residència dels Ensesa, Senya Blanca han estat considerades fites de l'arquitectura catalana per Narcís Comadira o Joan Tarrús. Amb el temps. aquesta urbanització esdevingué molt exclusiva i l'elit internacional s'hi féu construir xalets d'estiueig.

Cami de Ronda por cmassalle

 

 

 

 

Igualment, la presència de l'hotel de gran luxe La Gavina atragué grans personalitats, com actors, actrius, escriptors o polítics. Actualment, la urbanització manté aquest estatut i personalitats catalanes com Joan Laporta hi tenen una residència de vacances.

Entre les manifestacions de tipus cultural i esportiu tenen un especial relleu els Festivals Internacionals de Música que se celebren cada estiu a la loggiade Senya Blanca, on participen els més importants solistes del món musical.

A S'Agaró hi ha una delegació de l'ajuntament que acull, entre altres serveis municipals, un local de la policia municipal i l'oficina de turisme. Posteriorment, hom preveu instal·lar-hi un dispensari mèdic i una sala d'exposicions.

Playa de S´Agaro

 

 S’Agaró Hotel telf 972 32 52 00 , a la Costa Brava, està just situat al davant del mar, a pocs metres de distància, de manera que resulta interessant acostar-se fins a la platja i gaudir d’un dia de tranquil·litat. Així mateix, si opten per a quedar-se a l’hotel, compten amb una gran superfície de jardins i amb una piscina orientada a la badia de Sant Pol. Tot pensat per a la comoditat dels nostres clients i per a oferir un nivell de qualitat i de servei a l’alçada de les exigències de l’hosteleria actual.

Així mateix, la bona situació de l’hotel, rodejat de natura i boscos, li facilita la pràctica de tota mena d’esports, des de la vela, el golf, l’equitació, el tennis o l’esquaix. (mas informacion,ftes i fotos ver links de la ficha)

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua