GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Masella

Pueblo

Masella

Municipio

Alp / Comarcas: Cerdanya

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

34

 

Ayuntamiento

Dirección

Av. Tossa d'Alp, 6

Código postal

17538

Teléfono

972 890 017

Fax

972 890 812

Oficina Turismo

Contactar con telf. citado

Web Oficial

La Masella

Web de Interés

L'estació d'hivern de Masella

E-mail municipio

ajuntament@alp2500.cat
 

L'estació d'hivern de Masella sorgí gràcies a la recerca de noves pistes d'esquí. Va ser inaugurada pel desembre del 1967.Es troba unida a la Molina amb la qual formen el domini esquiable d'Alp 2500. Comparteixen la pista "2 estacions".

Masella

L'estació d'hivern de Masella sorgí gràcies a la recerca de noves pistes d'esquí. Va ser inaugurada pel desembre del 1967.Es troba unida a la Molina amb la qual formen el domini esquiable d'Alp 2500. Comparteixen la pista "2 estacions".

Un sector de les pistes és dins el terme de Das (els Cóms i Coma Oriola), bé que connectat des del cap del Bosc amb la xarxa general de telesquís i amb el pla de Masella per una carretera de 5 km. Masella es comunica amb la Molina (Supermolina) per una carretera de 5 km, amb Alp (7 km) i amb Das (7 km), i en aquestes poblacions s'enllaça amb la carretera del túnel del Cadí.

Hom troba a Masella l'Alp Hotel, de tres estrelles, diversos apartaments, un restaurant, una sala de convencions, un autoservei, una botiga de venda i lloguer de material esportiu, una piscina climatitzada, una pista polisportiva, un gimnàs, una sauna, una guarderia infantil, servei mèdic i l'escola d'esquí. A la sortida del telecadira hi ha una cafeteria i un bar-refugi al cap del Bosc (2 150 m). L'estació d'esquí disposa d'11 remuntadors (7 telesquís i 4 telecadires).

Un sector de les pistes és dins el terme de Das (els Cóms i Coma Oriola), bé que connectat des del cap del Bosc amb la xarxa general de telesquís i amb el pla de Masella per una carretera de 5 km. Masella es comunica amb la Molina (Supermolina) per una carretera de 5 km, amb Alp (7 km) i amb Das (7 km),

Coma Oriola

Plats típics del món de la neu:

Fondues
És un plat originari de Suïssa. Per preparar-la necessitem un fogonet (per posar al mig de la taula), un cassó per fer bullir l'oli (si la fondue és de carn) o per posar-hi el formatge fos; i les forquilles perquè cada comensal punxi i suqui el menjar. Per beure aconsellem un vi blanc.
- Fondue de formatge
- Fondue de carn

Raclettes
També és una especialitat suïssa, de la vall del Valais. Consisteix a preparar un formatge especial fonent-lo i menjar-se'l amb patates bullides i altres guarniments. L'acompanyarem amb vi blanc fresc.

Rösti
És un plat d’origen suís, el podem servir com a plat principal o com a acompanyament. La base del plat són les patates. (ftes i fotos ver links de la ficha)

Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua