GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

Grifeu

Pueblo

Playa de Grifeu

Municipio

Llançà / Comarcas: Alt Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

---

 

Ayuntamiento

Dirección

Avinguda Europa 37

Código postal

17490

Teléfono

972 38 01 81

Fax

972 38 12 58

Oficina Turismo

972 38 08 55

Web Oficial

Grifeu

Web de Interés

Llança

E-mail municipio

turisme@llanca.cat
 

La platja de Grifeu ha estat reconeguda amb la bandera Blava de qualitat que atorga la Unió Europea gràcies a les seves característiques especials.

A l’aparcament s'ubica la seu permanent de la Creu Roja i és des d’on es coordina el programa de Seguretat i Socorrisme per a la temporada de bany.
----------------------------
A l'aparcament hi ha dues cabines telefòniques i també dos bars amb terrassa.

La playa de Grifeu ha sido reconocida con la bandera Azul de calidad que otorga la Unión Europea
La arena es muy fina y de tonalidad dorada. La claridad natural de las aguas está asegurada por el buen funcionamiento de la depuradora de aguas residuales.
En el aparcamiento se ubica la Cruz Roja, con sede permanente en la playa de Grifeu, y desde donde se coordina el Programa de Seguridad y Socorrismo para la temporada de baño.
En el aparcamiento hay dos cabinas telefónicas y también dos bares con terraza.

Playa de Grifeu

El tram de la costa que correspon a Llançà, entre el Cap Ras al N i el sector rectilini on desemboca el Rec d'en Feliu, es troba densament poblat des del boomturístic modern; els principals accidents són les illes de Cap-ras, les platges del Bramant i de Canyelles, la punta del Cros, la platja de Grifeu i la d'Argilera, aquestes dues amb importants urbanitzacions, la punta de Gasparó, el sector dels Estanys, la desembocadura de la riera de Valleta, a llevant de la qual s'estén el Port de Llançà, les Cambres d'en Poc, les platges de la Farella i de Fener, densament urbanitzades, la platja del Cau del Llop i el Castellar d'en Llampart.

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua