GERONA - GIRONA

Datos del Pueblo

El Port De Llança

Pueblo

Port de Llançà

Municipio

Llançà / Comarcas: Alt Empordà

Provincia

Gerona - Girona

Comunidad

Cataluña

Habt. / Ine 2005

incluida en el municipio

 

Ayuntamiento

Dirección

Avinguda Europa 37

Código postal

17490

Teléfono

972 38 01 81

Fax

972 38 12 58

Oficina Turismo

972 38 08 55

Web Oficial

El Port De Llança

Web de Interés

el puerto nautico de Llançà

E-mail municipio

turisme@llanca.cat
 

El port de llançà

El barri marítim del Port de Llançà es troba també a la dreta del curs final de la riera de Valleta, al voltant d'una petita badia o port natural, una cala oberta a tramuntana i escassament protegida per un illot rocós anomenat el Castellar, a pocs metres de terra ferma, unit des fa pocs anys al petit promontori dit la Miranda per una riba artificial, en la qual atraquen algunes de les petites embarcacions de pesca.

Aquest barri, abans únicament de barraques de pescadors, és avui un nucli important de residència i estiueig que gairebé s'ha unit a la vila.

A iniciativa del Club Nàutic, el 1986 s'iniciaren les obres d'ampliació del port esportiu.

El Port ha crescut i s'ha desenvolupat al llarg del segle XX, i s'hi observa clarament la proliferació de nous habitatges de segona residència.La platja del Port de Llançà ha estat reconeguda amb la bandera Blava de qualitat que atorga la Unió Europea.

El període de vacances fa que el nombre d'habitants de Llançà s'elevi considerablement; la majoria dels visitants vénen de Catalunya o de França.

Al passeig marítim que destaca per vorejar aquesta platja hi ha l'existència de serveis diversos com cabines telefòniques, una central de telèfons, bars amb terrassa, hotels, restaurants i diversos serveis comercials.

------------------------------------

En el puerto náutico de Llançà hay amarres hasta 12 m. Hay suficientemente amarres para alquiler y el transito.

Llançà in the Costa Brava, foto de Campru


En el puerto náutico de Llançà hay amarres hasta 12 m. Hay suficientemente amarres para alquiler y el transito.

Hay numerosos caminos para practicar el ciclo-turismo, así como circuitos para mountain-bikes. Puede practicarse también el tenis, así como todos los deportes náuticos; Casa Eduard, Todo para la pesca deportiva

La infraestructura:

Alojamiento en hoteles y pensiones de carácter familiar o en casas y pisos de vacaciones. Éstos se alquilan sobre todo a través de las agencias locales o de privado. (ftes i fotos ver links de la ficha)

 

buscador google
Licencia de Creative Commons Licencia Gnu Sosua